• Lux Aeterna

  Lux Aeterna

  Cirkels van Licht

  Van de schilderijen van Rembrandt tot de gedichten van Emily Brontë: licht en donker zijn een inspiratiebron in alle kunstvormen.

  Ook veel componisten lieten zich verleiden door de eeuwige cirkels van licht en donker.

  In het eerste weekend van de Advent brengen wij een uitdagend programma met stukken die ons meevoeren van het krieken van de dag tot de breekbare stilte van de nachtelijke sterrenhemel.

  Componisten als Whitacre, Gjeilo, MacMillan en Körvits leverden het materiaal, wij brengen dit met dichterlijke nuance voor u tot leven in een veelkleurig palet.

  Wij voeren dit programma uit onder leiding van gastdirigent Ulrikke Reed Findenegg.

  Concertdata

  • vrijdag 1 december 2023 om 20:15 uur in de Grote Kerk in Elst
  • zaterdag 2 december 2023 om 20:15 uur in de Nederlands Hervormde Kerk in Groesbeek

  Tickets

  Entree € 15,- (korting met CJP en voor kinderen t/m 12 jaar).

  Let op: er is een aparte webshop voor elk concert!

  Tickets voor Elst 1 december koopt u HIER of via onderstaande QR-code.

  Tickets voor Groesbeek op 2 december koopt u HIER of via onderstaande QR-code.

 • Hohe Messe concert uitverkocht!

  De tickets voor de Hohe Messe zijn uitverkocht. Helaas kunnen wij geen nieuwe tickets meer uitgeven. Maar natuurlijk bent u van harte welkom op een volgend concert van Audite Nova.Blijf ons volgen via deze website en onze facebook pagina.

  Lees verder

 • De website is vernieuwd

  Vandaag presenteren we een nieuwe website. Om diverse technische redenen werd een nieuwe site noodzakelijk. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de site inhoudelijk ook te vernieuwen. Binnenkort volgt nog veel meer interessants, zoals geschiedenis van het koor en foto’s uit de oude doos. Houd deze pagina in de gaten.

  Lees verder

 • De spanning stijgt…

  Nog een dikke twee weken, en dan is het zo ver! Het concert van de Hohe Messe nadert met rasse schreden. Terwijl wij in de repetities de laatste puntjes op de i zetten raakt het einde van het aantal beschikbare plaatsen al in zicht. Wie nog geen kaartjes heeft: haast u.

  Lees verder