• Hanzeconcert

  Hanzeconcert

  Lebuinuskerk Deventer

  zondag 07 mei 2023

  Audite Nova opent een concertreeks rondom het 800-jarig bestaan van het Hanzeverbond. De Stichting Lebuinusconcerten Deventer heeft een concertserie samengesteld langs de handelsroutes van de Hanze.

  Wij zingen een compilatie van werken uit ons komende concert Licht en recente concertreeks Tijdens de Stilte. Centraal staan diverse Baltische componisten met als hoofdwerken het Stabat Mater van Knut Nystedt en Raua Needmine van Veljo Tormis. Het programma wordt aangevuld met Angelsaksische werken passend bij het thema.

  Met medewerking van kinderkoor ‘De Torenvalkjes’ uit de Lebuinuskerk Deventer, kinderkoor ‘ZingZang’ uit Amsterdam en celliste Willemijn Kn√∂dler.

  Meer informatie en tickets via: https://lebuinuskerk.nl/event/auditenova/

 • Hohe Messe concert uitverkocht!

  De tickets voor de Hohe Messe zijn uitverkocht. Helaas kunnen wij geen nieuwe tickets meer uitgeven. Maar natuurlijk bent u van harte welkom op een volgend concert van Audite Nova.Blijf ons volgen via deze website en onze facebook pagina.

  Lees verder

 • De website is vernieuwd

  Vandaag presenteren we een nieuwe website. Om diverse technische redenen werd een nieuwe site noodzakelijk. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de site inhoudelijk ook te vernieuwen. Binnenkort volgt nog veel meer interessants, zoals geschiedenis van het koor en foto’s uit de oude doos. Houd deze pagina in de gaten.

  Lees verder

 • De spanning stijgt…

  Nog een dikke twee weken, en dan is het zo ver! Het concert van de Hohe Messe nadert met rasse schreden. Terwijl wij in de repetities de laatste puntjes op de i zetten raakt het einde van het aantal beschikbare plaatsen al in zicht. Wie nog geen kaartjes heeft: haast u.

  Lees verder