Lid worden

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Audite Nova maakt niettemin graag kennis met alle goede amateurzangers die op hoog niveau muziek willen maken! Als je geïnteresseerd bent, kun je langskomen op een repetitie om te kijken en mee te zingen. Wij repeteren op donderdagavond van 19:45 tot 22:15 in de Dominicuskerk (Professor Molkenboerstraat 7, Nijmegen). Het is handig als je van tevoren contact opneemt via het Contactformulier

Als je lid wilt worden, volgt er een auditie. Deze wordt afgenomen door de dirigent en de auditiecommissie. Hierbij wordt gelet op muzikaal gevoel, kwaliteit en bereik van de stem en het kunnen lezen van partituren. Je krijgt ook een stuk muziek om van tevoren in te studeren.

Het is belangrijk dat de stemgroepen in een koor in balans zijn. Er is daarom niet altijd ruimte voor nieuwe leden in alle stemgroepen. Als de auditie positief uitvalt, word je aspirant-lid, tenzij er geen plaats is in de betreffende stemgroep. Je kunt dan op een wachtlijst worden geplaatst.

Na je eerste project vindt een evaluatie plaats en vervolgens kun je vast lid van het koor worden. Audite Nova kent een variabele contributie die afhankelijk is van de draagkracht van het koorlid. Wij hanteren ook een speciaal studententarief.